Главна » Оферта на деня » Уикенд в хотел Гогов 4*, Пехчево, Македония - ПОТВЪРДЕНА ГРУПА!
Уикенд в хотел Гогов 4*, Пехчево, Македония - ПОТВЪРДЕНА ГРУПА!

Уикенд в хотел Гогов 4*, Пехчево, Македония - ПОТВЪРДЕНА ГРУПА!

Цена от: 130 лв.
Маршрут: София - Делчево - Пехчево - Пехченските водопади - София
Продължителност: 2 дни / 1 нощувки
Транспорт: Автобус
ПОТВЪРДЕНИ ГРУПИ!

10.02.2018 – 11.02.2018 - няма места

03.03.2018 – 04.03.2018 - 2 стаи на запитване


1 ден: София – Благоевград – Делчево – Пехчево
Отпътуване от София в 09.00 ч. Пътуване по автомагистрала „Струма”. Преминаване през ГКПП Логодаж (Станке Лисичково). Пристигане в град Делчево, Македония. Свободно време за посещение на големия съботен пазар. Продължаваме към Пехчево разположен в полите на красивата Малешевска планина. Настаняване в хотел Гогов 4*. Вечеря в ресторанта на хотела, включваща разнообразно меню, неограничено количество местни алкохолни и безалкохолни напитки, музика и танци. Нощувка.

2 ден: Пехчево – Пехченските водопади – София
Закуска. Свободно време за разходка до Пехченските водопади, до които е изградена еко пътека, с множество мостчета, водеща ни към водопадите, образувани от изворите и притоците на най-голямата река в Източна Македония - Брегалница. Свободно време за обяд в град Пехчево. Отпътуване за София, преминаване през планините Плачковица и Малешевските, части от Огражден, разкриващи красиви гледки. Пристигане в София привечер.

ЦЕНИ:
 • Възрастен в двойна стая: 130 лв
 • Доплащане за единична стая: 30 лв
 • Дете до 12 години, настанено с двама възрастни: 75 лв

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 • Транспорт с автобус, лицензиран за международни пътувания
 • 1 нощувка със закуска в хотел „Gogov” 4* - www.hotelgogov.mk
 • Вечеря с неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки, местно производство
 • Музика с DJ или жива музика
 • Пътни и гранични такси
 • Посещения според програмата
 • Водач-екскурзовод от агенцията


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Медицинска застраховка на ЗК „Уника” 5000 Евро: 3 лв
/по желание, заявява се и се заплаща предварително от България/
 • Разходи от личен характер

Допълнителна информация хотел Гогов 4* - www.hotelgogov.mk:
Хотел Гогов 4* е първият и единствен хотел, разположен в центъра на град Пехчево, град в североизточната долина на Малешево, близо до границата с България.
С наличната площ от 1000 квадратни метра, хотел Гогов има капацитет да посрещне до 50 гости в различни видове стаи и апартаменти.
Хотела разполага с бар и ресторант, открита тераса и оборудвана конферентна зала подходяща за конферентен туризъм, хотел Гогов предлага допълнително съдържание и дейности за обслужване на гостите.
Хотелът разполага със СПА център с изискана и търсена финландска сауна, традиционна турска парна баня, джакузи и масаж.
За гостите, които имат много енергия и са любители на активния живот, хотел Gogov предлага напълно оборудван фитнес център.

Допълнителна информация за Пехчево:
Разположен на двата бряга на река Пехчевска, под склоновете на Влайна планина, на 1000 метра надморска височина, се намира Пехчево, живописно място, заобиколено от големи борови гори, свежи потоци и чист планински въздух.
Въпреки че е малък, този град има дълга история. Рождението на Пехчево според фолклорните легенди и наличните писмени документи е свързано с пристигането на турците на Балканския полуостров. За съществуването на този стар обект се говорят много имена, както и основите на старото римско селище, в което рудата от местните мини се топи и обработва. Според жителите на Пехчево селището получава името си поради топенето.
Плътните гори, пресичани с пътеки, отвеждат посетителите до Раковци, където се намира старото римско минно селище. През Средновековието селището е бил значителен икономически и административен център. Вярва се, че в околностите на Пехчево са разположени основите на Средновековния литературен център "Равен", където брат Кирил и Методий създал глаголическия аплаб, най-старата славянска азбука. В селото могат да се намерят и основите на стария манастирски комплекс "Св. Петка "от 6-ти век.
Данните за тази област показват, че градът е бил разделен на три населени места, в зависимост от професиите на жителите. В селището "Катеринци", което беше нагоре, близо до пасищата, живееха животновъди. В Горно Маало са търговците и занаятчиите, а тези от Долно Маало са селскостопански работници и градинари.
Днес в община Пехчево живеят 5,517 души на площ от 206 кв. км.
Пехчево има идеален климат за подготовка на спортни отбори. Градът разполага с модерно футболно игрище, както и спортна зала и тенис корт, оборудвани според най-новите стандарти.
С огромния потенциал, който притежава, Пехчево става благоприятна инвестиция за всички, които желаят да дойдат, да го посетят и да си починат.
Пехчево има идеален климат за подготовка на спортни отбори. Градът разполага с модерно футболно игрище, както и спортна зала и тенис корт, оборудвани според най-новите стандарти.
С големия потенциал, който притежава, Пехчево става благоприятна инвестиция за всички, които желаят да дойдат, да го посетят и да си починат.


Условия за резервации:
 • Депозит: 30% от пакетната цена при записване
 • Доплащане: до 21 дни преди дата на заминаване

 • Няма паспортен и визов режим в страната; няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

"Романтик Холидейз" ООД, притежава удостоверение за туроператорска
дейност № 04428 / 28.01.2005 год., Застраховка “Отговорност на Туроператора” №18 250 1315 0000641203 / 14.01.2019 г. в ЗAД „Армеец”Уеб Дизайн: ПроСтудио