Главна » Екскурзии до Мексико » Почивка в Канкун, Мексико - с чартърен полет от Мадрид
Почивка в Канкун, Мексико - с чартърен полет от Мадрид

Почивка в Канкун, Мексико - с чартърен полет от Мадрид

Цена от: 1214 €
Маршрут: Мадрид - Канкун - Мадрид
Продължителност: 9 дни / 7 нощувки
Транспорт: Самолет
Актуална информация ще видите на новия ни сайт WWW.ROMANTICHOLIDAYS.EU


9 дни / 7 нощувки, All Inclusive


1-ви ден: София - Мадрид - Канкун
Отпътуване от София за Мадрид. Пристигане в Испанската столица. Отпътуване за Канкун. Пристигане в Канкун. Трансфер от aерогарата до хотела и настаняване в избраният от Вас хотел. Нощувка.

От 2-ри до 7-ми ден: Канкун
Закуска. Свободно време за плаж, разходки или По желание включване в допълнителна екскурзия. Нощувка

8-ми ден: Канкун
Закуска в реторанта на хотела. Трансфер от хотела до аерогара за полет до Мадрид в 20:50 ч.

9- ти ден: Мадрид
Пристигане в Мадрид в 13'00ч.

Пакетната цена е в евро и включва:
 • самолетен билет Мадрид – Канкун – Мадрид
 • трансфер аерогара – хотел – аерогара
 • 7 нощувки на база All Inclusive в хотел избраният от Вас хотел
 • Медицинска застраховка за периода на пътуване с покритие 3000 евро от Мадрид

Пакетната цена не включва:
 • самолетен билет София – Мадрид – София
 • местни държавни такси, които се заплащат при напускане на страната - 50 евро
 • допълнителни екскурзии
 • Застраховка “отмяна на пътуване”- тази застраховка покрива рискове в случай на отказ за пътуване от страна на туриста при доказано заболяване или отмяна на пътуването поради неблагоприятни метеорологични условия и други форсможарни обстоятелства.
 • Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма. ТО предлага Застраховка Отмяна на пътуване при ЗАД Армеец – България, ул. „Стефан Караджа“ № 2 гр. София – Общи условия. Общи условия.


Полетно разписание:
Мадрид - Канкун 14:55 - 18:10
Канкун - Мадрид 20:15 - 13:00 +1
Полетното разписание е в местно време и подлежи на подтвърждение

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 • Задграничен паспорт, с валидност минимум 6 месеца от датата на пътуването
 • За лица под 18 год. пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от липсващия родител/и

Допълнителни екскурзии по желание с ориентировъчни цени:
1) Класически целодневен тур до Чичен Итца
 • Ориентировъчна цена: 89 долара на възрастен / дете
Ще се насочим към един различен свят, за да се запознаете с едно от седемте чудесата на света- Чичен Итца –значима част от Световното Културно наследство на Юнеско. Специализиран гид ще ви обясни различните видове ритуали и церемонии, които се празнуват и почитат. Също така ще се запознаете с уникалните за п-в Юкатан пещери с водни образувания в земята – Свещения Син (Sagrado Azul) в Ик Кил, наричан още Мястото на ветровете от маите. Тези специфични за Мексико образувания са считани за свещени места от древните маи.

2) Приключение с двойно ATV
 • Полудневна екскурзия – Ориентировъчна цена за възрастен 70 долара
Не пропускайте възможността да покарате АТВ по белия пясък на плажа, а после да изживеете уникално преживяване до кораловите рифове. За експедицията ще се нуждаете от прожектори и каски, а по време на пътуването ще се насладите на образуваните през древността сталактити и сталагмити. На тръгване с високо-проходими автомобили ще се потопите в джунглата, за да засилите малко адреналина и ще продължите през малки пясъчни дюни, докато достигнете още една от интересните и красиви водни пещери, където можете да плувате или релаксирате в кристално чистите ѝ води.

3) Тулум Експрес (Канкунска страст)
 • Полудневна екскурзия – Ориентировъчна цена на възрастен 60 долара
Тази екскурзия е посветена на Тулум – единствения археологически паметник от времето на маите, построен на брега на Карибско море. Освен паметника, ще откриете и древни археологически останки, емблематични за културата на маите, храма на Маските и Бог Чак. Ще се насладите на една от най –добрите гледки в Карибския басейн. След това ще разполагате със свободно време за да разгледате културата и историята на маите, както и да се потопите в сините води на Карибско море.

4) Водни пещери & Костенурки
 • Полудневна екскурзия – Ориентировъчна цена на възрастен 77 долара
В 09:00 ч. сутринта ще пристигнете на водните пещери. Ще посетите 2 различни пещери, една отворена и една затворена, където ще можете да се насладите на кристалните води с повече от 400 стъпки видимост, както и сталактити и сталагмити. След това ще имате възможност за 1 час почивка в отворената пещера, ще можете да направите слънчеви бани край пещерата, както и да се подкрепите със закуски и напитки. След хапването ще се насочите към залива Акумал на 20 минути от пещерата. Ще направите шнорхелинг в Акумал, ще видите коралови рифове и плуващи сред тях скатове, рибки и костенурки. Наблюдаването на костенурки е гарантирано!

5) Коба – Тулум - Водна пещера
 • Целодневна екскурзия с включени напитки по време на пътуването + обяд без напитки – Ориентировъчна цена на възрастен 130 долара.
Имате възможност да посетите две археологически зони в един ден! Обиколката започва с малко селце на маите, разположено в Коба. Тази атракция ще ви даде възможност да се докоснете до завладяващата култура на маите. Втората археологическа зона, която ще посетите е Тулум –наричан от маите „Крепостния град“, където можете да се запознаете с част от интересната история на тази култура, която предлага един от най- забележителните с размерите си и разположение замък, както и Храма на Слънцето, а също така и Храма на Юздите и Къщата на Колоните.

6) Джунглата на маите
 • Целодневна екскурзия с местна храна– Ориентировъчна цена на възрастен 120 долара.
Екскурзионно приключение, в което ще имате възможността да се включите в 7 различни занимания, изпълнени с адреналин:
 • Ще влезете в полутъмната пещера Сак Актун и най-дългата подземна река в света, проучена и препоръчаната от специализираните водолази на National Geographic Snorkel
 • Ще плувате с шнорхел в пещерата Nohoch Nah Chiich, заобиколени от древни сталактити и сталагмити
 • Ще се качите на високо-проходими коли Unimogs, за да преминете през буйна тропическа гора.
 • Ще преживеете незабравимо усещане в пещерата Yaxmuul – невероятен подземен естествен басейн, където ще имате възможност да плувате.
 • Ще се насладите на природата отвисоко с полет над дърветата с въже.
 • Ще навлезете в джунглата, за да достигнете и откриете скрита пещера, където ще участвате в мистична традиционна церемония на маите.


7) Екскурзия до Остров Рай (Контой и Островът на Жените)
 • Полудневна екскурзия– Ориентировъчна цена на възрастен 125 долара.
Потегляте с моторница до о-в Контой. Преди това ще спрете за кратка пауза на невероятния бариерен риф в границите на резервата, където ще направите обиколка с шнорхел за 40 минути. По-късно ще продължите до Isla Contoy за екологична разходка. Ще се възхитите на естествената красота на острова, както и ще направите 30 минутна разходка (по желание) с посещение на музей (по избор), ще се изкачите до точка, от която ще се открие панорамна гледка на острова и ще посетите лагуната, от която можете да наблюдавате някои от 140 вида птици в региона. След като завърши екологичната обиколка следва обяд в Paradise Beach Contoy. След обяд ще имате възможност да се порадвате на плажовете на острова, където можете да се отдадете на слънчеви бани, шнорхелинг покрай рифа или да наблюдавате приятелски настроените рибки. След това ще се насочите към Isla Mujeres, където можете да разгледате живописния център на острова, ще имате възможност да се разходите по улиците и да направите шопинг.

"Романтик Холидейз" ООД, притежава удостоверение за туроператорска
дейност № 04428 / 28.01.2005 г., Застраховка “Отговорност на Туроператора”
№ 00088054/13062010010331/21.04.2021г. в ЗК „Лев Инс” АД


Основни права на туриститеИзберете хотел
Подобни оферти

Уеб Дизайн: ПроСтудио